Αποκτήστε πρόσβαση στο νέο findbiz.gr - ICAP CRIF

Αποκτήστε πρόσβαση στο νέο findbiz.gr

H νέα, αναβαθμισμένη έκδοση του findbiz.gr, του κορυφαίου online Sales & Marketing εργαλείου της ICAP, γίνεται διαθέσιμη σήμερα, Δευτέρα 11 Μαΐου, προσφέροντας μέσα από σύγχρονες λειτουργικότητες και βελτιωμένη εμφάνιση, την απαραίτητη πληροφόρηση για τον σχεδιασμό αποδοτικών ενεργειών Μarketing και την επίτευξη αποτελεσματικότερων Πωλήσεων.

Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών του Ομίλου μας, το findbiz.gr

Λειτουργεί, ως πύλη πρόσβασης στην μεγαλύτερη βάση επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια με στοιχεία για περισσότερες από 1.000.000 επιχειρήσεις, οικονομικές πληροφορίες 3-ετίας και σημαντική κλαδική πληροφόρηση.

Με τη νέα, μοναδική στην Ελλάδα, λειτουργικότητα «Lead score», επιτρέπει στους χρήστες να ορίσουν τις παραμέτρους και τις βαρύτητες που επιθυμούν, σχηματίζοντας το ιδανικό προφίλ στόχευσης των δυνητικών πελατών τους. Πολλαπλά κριτήρια, φίλτρα και επιλογές μετασχηματίζουν την πληροφορία σε ‘’έξυπνες’’ λίστες με δυνατότητα δυναμικής ενημέρωσής. Είτε αναζητούνται νέες ευκαιρίες, είτε διαχειρίζονται υφιστάμενοι λογαριασμοί , είτε αξιολογούνται νέες αγορές, το findbiz.gr παρέχει πλούσια εταιρική και κλαδική πληροφόρηση για την κάλυψη των αναγκών κάθε επιχείρησης.

Διευκολύνει αποτελεσματικά, τους συνδρομητές και χρήστες στη διαδικασία εύρεσης και προσέγγισης νέων πελατών. Αξιοποιώντας και ενσωματώνοντας τις νέες τεχνολογίες και τις τάσεις της ψηφιακής αγοράς, βελτίωσε την εμφάνιση των διαφημίσεων του, παρέχοντας επιπλέον δυνατότητες προβολής με νέα διαφημιστικά σχήματα και πακέτα. Και βέβαια, όλες οι σημαντικές πληροφορίες διατίθενται μέσω προσαρμοσμένων οθονών για κάθε κινητή συσκευή (PC, tablet, κινητό).

Αποκτήστε πρόσβαση στο νέο findbiz.gr, δημιουργήστε ένα πλήρες εταιρικό προφίλ και ενισχύστε την παρουσία σας μέσω προβολής διαφημιστικών banner, με δυνατότητα επιλογής εμφάνισης σε οθόνες όπου οι πελάτες ενδιαφέρονται να βρουν εταιρείες σαν τη δική σας.

Για πληροφορίες σχετικά, με τα πακέτα συνδρομής και προβολής, επικοινωνήσετε με έναν Σύμβουλο της ICAP, στο 210 7200050.

Περισσότερα στο πλήρες Δελτίο Τύπου.Cookies Settings