Η ICAP βραβεύει τις Εταιρείες και τους Ομίλους “TRUE LEADERS”, για το 2019 - ICAP CRIF

Η ICAP βραβεύει τις Εταιρείες και τους Ομίλους “TRUE LEADERS”, για το 2019

Η ICAP, η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα αναγνωρισμένη ως Credit Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την European Securities and Markets Authority (ESMA), αναδεικνύει και βραβεύει για 10η συνεχή χρονιά τις Εταιρείες και Ομίλους “ΤRUE LEADERS” για το 2019, υπό την Αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ). Aπο τις 31.000 επιχειρήσεις που αξιολογήθηκαν για την πορεία και την απόδοσή τους, βάσει μετρήσιμων και αντικειμενικών κριτηρίων μόνο 87 επιχειρήσεις αναδείχθηκαν TRUE LEADERS.

Φέτος, λόγω της πανδημίας, δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη, δια ζώσης, τελετή απονομής των Βραβείων. Αντ’ αυτής, έχει προγραμματισθεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ψηφιακής προβολής των Εταιρειών και Ομίλων “TRUE LEADERS” στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στα Social Media.

Διαθέτοντας τη μεγαλύτερη βάση επιχειρηματικής πληροφόρησης στην Ελλάδα (περισσότερες από 1,5 εκατ. επιχειρήσεις) και ως φορέας του αναγνωρισμένου “ICAP Credit Score”, η ICAP αναγνωρίζει τις Εταιρείες και Ομίλους ΤRUE LEADERS, με βάση την ταυτόχρονη εκπλήρωση των εξής κριτηρίων:

• Να συμπεριλαμβάνονται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους για το 2019.
• Να συγκαταλέγονται στις 500 Εταιρείες ή 150 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και να έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2018 στο 2019.
• Να βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου τους με βάση τον Κύκλο Εργασιών τους.
• Να έχουν υψηλό “ICAP Credit Score” (διαβάθμιση πιστοληπτικής ικανότητας).

Ο θεσμός απολαμβάνει υψηλή αναγνώριση από την επιχειρηματική κοινότητα. Μεταξύ άλλων, σημαντικές προσωπικότητες αναφέρονται σε αυτόν και φέτος, μέσω του ηλεκτρονικού εντύπου (e-book), «Βραβεύσεις True Leaders», το οποίο θα διατεθεί σύντομα στο ευρύ κοινό. Ενδεικτικά, το έντυπο περιλαμβάνει τοποθετήσεις από τους κ.κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο, Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Ευθύμιο Βιδάλη, Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και Βασίλη Ραμπάτ, Πρόεδρο της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ).

Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου εταιρειών ICAP, σημείωσε ότι οι επιχειρήσεις που διακρίθηκαν αξίζουν πολλών συγχαρητηρίων, αφού με συνεχή προσπάθεια και αποφασιστικότητα κάλυψαν ταυτόχρονα πολλαπλά και δύσκολα κριτήρια. Αναφέρθηκε δε στο ευχάριστο γεγονός ότι όλο και πιο πολλές Εταιρείες επιτυγχάνουν τις απαραίτητες προσαρμογές που οδηγούν σε αύξηση της παραγωγικότητας και του EBITDA και στη βελτίωση της πιστοληπτικής τους ικανότητας. Τέλος, παρατήρησε ότι οι βραβευθέντες σηματοδοτούν την επιτυχία και δύναται να συμβάλουν καθοριστικά στην αναστροφή του κλίματος ύφεσης που επιφέρει η πανδημία στην εθνική οικονομία, δημιουργώντας μεγαλύτερες προοπτικές για το μέλλον της Χώρας.

Μέγας Χορηγός: ONASSIS FOUNDATION
Χρυσός Χορηγός: TELEPERFORMANCE GREECE
Διακεκριμένοι Χορηγοί: AVIS – OLYMPIC, AUTOHELLAS HERTZ, ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ
Χορηγοί: ΑΛΦΑ – ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, CHIPITA, ERGO, GREEN PROPERTIES, ΙΝΤΡΑΚΟΜ, ΚΑΡΕΛΙΑ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ, ΦΑΡΜΑΤΕΝ
Υποστηρικτές: ACCENTURE, FOURLIS, UNISYSTEMS, ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, ΕΛΙΝΟΙΛ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ, ΕΛΤΟΝ, ΙΚΤΙΝΟΣ, ΚΑΡΑΤΖΗ, ΜΑΣΟΥΤΗΣ, ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ, ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ, ΝΕΑ ΟΔΟΣ, ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΤΙΤΑΝ, ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ, ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
Χορηγός Επικοινωνίας: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, naftemporiki.gr

 

Δείτε εδώ το Πλήρες Δελτίο ΤύπουCookies Settings