Η ICAP Bronze Partner στο TEDxUniversityofPiraeus 2021 - ICAP CRIF

Η ICAP Bronze Partner στο TEDxUniversityofPiraeus 2021

Ο όμιλος εταιρειών ICAP, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, εστιάζει στον πυλώνα της Κοινωνίας υποστηρίζοντας ενέργειες της φοιτητικής κοινότητας. Η χορηγία “Bronze Partner στο TEDxUniversityofPiraeus με θέμα «SILVER LINING» αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της ενίσχυσης που προσφέρει η ICAP στην πανεπιστημιακή κοινότητα.

Το TEDxUniversityofPiraeus πραγματοποίησε τον προηγούμενο μήνα με επιτυχία το Pre-Event και ανακοίνωσε επισήμως το φετινό του θέμα με τίτλο «SILVER LINING». SILVER LINING θα πει αισιοδοξία. Θα πει πως το ζητούμενο δεν είναι το απόλυτο φως, αλλά η ακτίδα φωτός μέσα στο σκοτάδι. Δεν υπάρχει κάποιο κακό που να μην γεννάει και κάποιο καλό!

Ο τελευταίος χρόνος μπορεί να έχει σταθεί εμπόδιο στο να υιοθετηθεί αυτή η οπτική των πραγμάτων. Για αυτό το TEDxUniversityofPiraeus έρχεται το Σάββατο 15 Μαΐου με το Main-Event να επιχειρήσει το πρώτο βήμα προς την ανάδειξη της ελπίδας μέσα σε δύσκολες καταστάσεις. Στην «σκηνή» του θα σταθούν 12 ομιλητές από το χώρο της τεχνολογίας, της επιχειρηματικότητας, του design και του θεάματος και θα μοιραστούν με το κοινό τη δική τους αισιόδοξη οπτική, η οποία αναδύθηκε μέσα από τις καθημερινές τους δυσκολίες.. Η μαγνητοσκόπησή τους θα έχει πραγματοποιηθεί ─τηρώντας αυστηρά τα μέτρα για τον Covid-19─ στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης προκειμένου να δοθεί στο κοινό με ασφάλεια η ευκαιρία να βιώσει ό,τι κοντινότερο στο μοναδικό κλίμα του TEDx. Οι ομιλίες τους θα παρουσιαστούν σε live streaming στην ηλεκτρονική πλατφόρμα “hopin”, προσφέροντας έτσι μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Φυσικά το Event θα περιλαμβάνει δημιουργικά workshops και νέα performances.

Μέσα από τις δυσκολίες της πανδημίας το TEDxUniversityofPiraeus επιχειρεί να αποδείξει για μια ακόμα χρονιά πως όλα είναι δυνατά, αρκεί να υπάρχει θέληση και δημιουργικότητα. Στόχος του η έμπνευση του κοινού, η οποία θα αναδεικνύει πάντα…ακτίδες φωτός!Cookies Settings