ΟΜΙΛΟΣ ICAP: Νέο ρεκόρ εσόδων για το 2018 - ICAP CRIF
 

ΟΜΙΛΟΣ ICAP: Νέο ρεκόρ εσόδων για το 2018

ΟΜΙΛΟΣ ICAP: Νέο ρεκόρ εσόδων για το 2018

Ικανοποίηση δημιουργεί στην ICAP το γεγονός ότι παρά τις αντιξοότητες των καιρών, τα Έσοδα του Ομίλου για το 2018, τα Μερίδια Αγοράς στους περισσότερους Κλάδους που δραστηριοποιείται, καθώς και τα περιθώρια κέρδους, σημείωσαν ουσιαστική βελτίωση. Έτσι, τα αθροιστικά Έσοδα των εταιρειών ICAP έφτασαν τα €87,54 εκατομμύρια, που είναι τα υψηλότερα στην ιστορία του Ομίλου, πετυχαίνοντας οργανική αύξηση €4,23 εκατ. ή 6,3% από το 2017.

Μεταξύ των επιτυχημένων έργων που πραγματοποιήθηκαν το 2018, ειδική μνεία χρήζει, μεταξύ άλλων στις Υπηρεσίες Business Information & Credit Risk, που ενισχύθηκαν με νέα προϊόντα & υπηρεσίες όπως η τραπεζική υπηρεσία ICAP Risk.Profiler και η πρωτοποριακή μεθοδολογία για την απόδοση Αξιολογήσεων Πιστοληπτικής Ικανότητας σε ελληνικές Ανώνυμες Εταιρείες Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας. Παράλληλα, εξελίχθηκαν οι εφαρμογές ΙCAP Data.Prisma και Credit.Eye και D&B Hoovers καθώς και η πλατφόρμα ICAP.B2B. Συνολικά, εξυπηρετήθηκαν 121.000 Business Reports και 425.000 Alert Reports ενώ εκπονήθηκαν 49 Κλαδικές Μελέτες. Η ICAP Databank, εμπλουτίστηκε με στοιχεία εταιρικής ταυτότητας και πλέον διαθέτει στην Ελλάδα συνολικά, στοιχεία για 1,4 εκατ. Επιχειρήσεις, δηλαδή για το σύνολο των εγγεγραμμένων εταιρειών στο Γ.Ε.ΜΗ. Στην ελληνική αγορά η ICAP, ανέλαβε σημαντικά νέα έργα, για μεγάλες Τράπεζες. Πολύ αποδοτική ήταν και η ανάπτυξη τoυ Ομίλου στις αγορές της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας, αλλά και στην νέα αγορά της Κύπρου.

Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των εταιρειών ICAP, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που και το 2018, μέσα σε μια τόσο δύσκολη για την Χώρα μας συγκυρία, καταφέραμε να αυξήσουμε τα Έσοδα μας και να πραγματοποιήσουμε σημαντική πρόοδο στους Στρατηγικούς μας στόχους προσφέροντας υψηλή αξία στους πελάτες μας, με την πραγματοποίηση σημαντικών επενδύσεων σε τεχνολογίες και ανθρώπους. Για το 2019, που θα γιορτάσουμε τα 55 χρόνια μας, θέτουμε ένα πολύ φιλόδοξο στόχο για τις Εταιρείες ICAP να πραγματοποιήσουν αθροιστικά €100 εκ. Έσοδα. Παράλληλα, επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας για τη παροχή σύγχρονων και αποτελεσματικών λύσεων προς τις Εταιρείες – Πελάτες μας, ιδιαίτερα τώρα που χρειάζονται τις υπηρεσίες μας περισσότερο από ποτέ. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλο το εξαίρετο Ανθρώπινο Δυναμικό μας, που αριθμεί 1.100 άτομα για την μεγάλη τους συνεισφορά στην ανάπτυξη του Ομίλου μας.»

Περισσότερα στοιχεία στο πλήρες Δελτίο ΤύπουCookies Settings