Μηχανισμός Στήριξης της Επιχειρηματικότητας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας - ICAP CRIF

Μηχανισμός Στήριξης της Επιχειρηματικότητας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Μηχανισμός Στήριξης της Επιχειρηματικότητας: Μία νέα πρωτοβουλία της
Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την υποστήριξη της τοπικής οικονομίας

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η εκδήλωση του Μηχανισμού Στήριξης Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το απόγευμα της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου 2021 στο ξενοδοχείο «PortoRio», στο πλαίσιο της οποίας παρουσιάστηκαν ο σκοπός του έργου, οι προσφερόμενες υπηρεσίες υποστήριξης των επιχειρήσεων του ΜΣΕ, καθώς και στοιχεία ερευνών και μελετών που ολοκληρώθηκαν και αφορούν την επιχειρηματικότητα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

«Σήμερα θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα σημαντικό πρόγραμμα που ξεκινάει και θα υλοποιηθεί με τη δική σας συνεργασία και συνδρομή, προκειμένου να βοηθήσει ουσιαστικά τις επιχειρήσεις της περιοχής μας και ειδικά τις μικρομεσαίες. Αναφέρομαι στο νεοσύστατο Μηχανισμό Στήριξης Επιχειρηματικότητας. Μία νέα και καινοτόμο δράση για την ελληνική τοπική αυτοδιοίκηση και την τοπική οικονομία. Σκοπός του Μηχανισμού, όπως ακριβώς είναι και η ονομασία του, είναι η υποστήριξη και ανάπτυξη των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Ελλάδας. Κάναμε το πρώτο βήμα. Τοπικά γραφεία έχουν ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία τους σε Πάτρα, Πύργο και Αγρίνιο. Και αυτά τα γραφεία, θέλουμε να τεθούν στη διάθεση των επιχειρηματιών και επαγγελματιών που επιδιώκουν βελτίωση της λειτουργίας των επιχειρήσεών τους, πρόσβαση σε νέες αγορές, καθώς και παροχή εξατομικευμένης και εξειδικευμένης συμβουλευτικής υποστήριξης για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους και την εξωστρέφειά τους» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.

Περισσότερες πληροφορίες για το Μηχανισμό Στήριξης Επιχειρηματικότητας, μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.pde-mse.gr/

Δείτε ΕΔΩ το πλήρες Δελτίο ΤύπουCookies Settings