Οι Προκλήσεις και τα νέα δεδομένα για μία σύγχρονη & ανταγωνιστική επιχείρηση - ICAP CRIF

Οι Προκλήσεις και τα νέα δεδομένα για μία σύγχρονη & ανταγωνιστική επιχείρηση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ICAP CRIF πραγματοποίησε εκδήλωση για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στη Δυτική Ελλάδα, με τη υποστήριξη της Τράπεζας Ηπείρου

Eκδήλωση για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στη Δυτική Ελλάδα, διοργάνωσε πρόσφατα η ICAP CRIF με την υποστήριξη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, με τίτλο «Οι Προκλήσεις και τα νέα δεδομένα για μία σύγχρονη & ανταγωνιστική επιχείρηση».

Ανοίγοντας την εκδήλωση, ο Σέρκο Κουγιουμτζιάν, Εκτελεστικός Διευθυντής Πωλήσεων του Ομίλου, αναφέρθηκε στη νέα εποχή της ICAP CRIF, η οποία από τον Δεκέμβριο του 2021 είναι μέλος της CRIF, ενός πετυχημένου παγκόσμιου Οργανισμού.

Στις ομιλίες τους τα Στελέχη της ICAP CRIF, ανέλυσαν πόσο σημαντικό είναι οι επιχειρήσεις να ευθυγραμμιστούν με τις ανάγκες και τις προκλήσεις μιας εποχής αυξημένης αβεβαιότητας, όπου η αξιολόγηση και ο τρόπος αντιμετώπισης του πιστωτικού κινδύνου καθώς και η μετάβαση σε ένα βιώσιμο μοντέλο λειτουργίας είναι προτεραιότητες για την ανάπτυξή τους. Αναφέρθηκαν στις ολοκληρωμένες λύσεις Finance & Credit Risk, Marketing & Sales, Consulting Services & Technology Solutions, που παρέχει η ICAP CRIF. Επίσης, δίνοντας έμφαση στην υποστήριξη των εταιρειών για αναζήτηση αποτελεσματικών προσεγγίσεων για βιώσιμη χρηματοδότηση, παρουσίασαν την παγκόσμια πλατφόρμα Synesgy, η οποία αξιολογεί τις εταιρείες ως προς τη βιωσιμότητά τους, βάσει των ESG κριτηρίων.

Η εκδήλωση, έλαβε χώρα στο Epirus Palace Congress στα Ιωάννινα, την Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023.

 

Δείτε ΕΔΩ το πλήρες Δελτίο Τύπου.Cookies Settings