Η ICAP σε συνεργασία με την SmartRep μας συστήνουν τον ψηφιακό βοηθό "Φίλο" (Philo) του αερολιμένα "Ελευθέριος Βενιζέλος" - ICAP CRIF

Η ICAP σε συνεργασία με την SmartRep μας συστήνουν τον ψηφιακό βοηθό “Φίλο” (Philo) του αερολιμένα “Ελευθέριος Βενιζέλος”

H ICAP σε συνεργασία με την ελληνική startup εταιρεία SmartRep, ολοκλήρωσε τη δημιουργία ενός ψηφιακού βοηθού/chatbot, τον «Φίλο» (Philo), για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ‘’Ελευθέριος Βενιζέλος’’, ο οποίος είναι στη διάθεση των ταξιδιωτών που επισκέπτονται την ιστοσελίδα του αεροδρομίου για την πληροφόρησή τους σε θέματα που αφορούν στο ταξίδι σε σχέση με τον COVID-19.

Ο Γιάννης Λέκος, Consulting Director της ICAP δήλωσε: Με τη χρήση της τεχνολογίας Artificial Intelligence (AI) μπορούμε να προσομοιώσουμε την επικοινωνία με τους τελικούς χρήστες σε φυσική γλώσσα (Αγγλικά και Ελληνικά) μέσα από ένα περιβάλλον ανταλλαγής μηνυμάτων. Με τη χρήση της τεχνολογίας αυτής βελτιώνεται η εμπειρία των πελατών μιας εταιρείας παρέχοντας τη δυνατότητα επικοινωνίας 24/7, βελτιώνοντας παράλληλα το χρόνο απόκρισης.

Στην ICAP παρέχουμε ένα πλήθος από τεχνολογικές λύσεις οι οποίες ενσωματώνουν Artificial Intelligence στον σχεδιασμό τους. Η προσπάθειά μας είναι να τις αξιοποιήσουμε στον μέγιστο βαθμό ώστε να καταστήσουμε πιο έξυπνο τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τους πελάτες μιας επιχείρησης αλλά και τις marketing ενέργειές της.

Για περισσότερε πληροφορίες επικοινωνήστε στο T 210 7200 134, ή με email: ilekos@icap.grCookies Settings