Σημαντική συμμετοχή της Digital Marketing της ICAP CRIF στο Συνέδριο «All Things Facebook and Instagram 2024» - ICAP CRIF

Σημαντική συμμετοχή της Digital Marketing της ICAP CRIF στο Συνέδριο «All Things Facebook and Instagram 2024»

Αθήνα, 6 Μαρτίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημαντική συμμετοχή της Digital Marketing της ICAP CRIF στο Συνέδριο
«All Things Facebook and Instagram 2024»

 

Η ομάδα Digital Marketing της ICAP CRIF συμμετείχε με επιτυχία στο συνέδριο “All Things Facebook and Instagram 2024”, που διοργανώθηκε από την Boussias Events στην ΟΤΕ Academy. Το συνέδριο εστίασε στη σημασία της τεχνητής νοημοσύνης στον κλάδο του ψηφιακού μάρκετινγκ και στον τρόπο που η τεχνολογία αυτή ενσωματώνεται στα offerings της Meta.

Ανάμεσα στους διεθνείς ομιλητές της Meta, ο Head της Digital Marketing by ICAP CRIF, Κωνσταντίνος Παππάς, παρουσίασε, μέσα από ένα Success Case, διάφορους τρόπους για να πετύχει μία διαφήμιση στα κανάλια του Facebook & Instagram. Κατά την ομιλία του, υπογράμμισε τη σημασία της τεχνητής νοημοσύνης στη βελτίωση της απόδοσης των ενεργειών στον ψηφιακό κόσμο.

Ο K. Παππάς δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συμμετοχή μας σε αυτό το συνέδριο και με την ευκαιρία να μοιραστούμε την εμπειρία μας στον τομέα του Digital Marketing. Οι επιτυχίες μας και οι μελλοντικές κατευθύνσεις αντανακλούν τη δέσμευσή μας για πρωτοπορία στο ψηφιακό μάρκετινγκ. Αυτό το συνέδριο αποτέλεσε μια υπέροχη ευκαιρία να γνωριστούμε και να αλληλοεπιδράσουμε με συναδέλφους, να συνδεθούμε μαζί τους, να ξεκινήσουμε νέες συνεργασίες, να ενημερωθούμε για τις νέες τάσεις της αγοράς, τις οποίες θα συνεχίσουμε να αξιοποιούμε με τους συνεργάτες μας.”

 

Διαβάστε το πλήρες Δελτίο ΤύπουCookies Settings