Η ICAP CRIF βράβευσε για 12η χρονιά τους «TRUE LEADERS» - ICAP CRIF

Η ICAP CRIF βράβευσε για 12η χρονιά τους «TRUE LEADERS»

Αθήνα, 22 Δεκεμβρίου 2022

ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ICAP CRIF βράβευσε για 12η χρονιά, τις (77) Εταιρείες και (13) Ομίλους «TRUE LEADERS» (2021)

 

Η ICAP CRIF, για 12η συνεχή χρονιά, βράβευσε τις Εταιρείες και τους Ομίλους που ξεχώρισαν το 2021, βασιζόμενη σε τέσσερα μετρήσιμα και αντικειμενικά κριτήρια σύμφωνα με τα δημοσιευμένα αποτελέσματά τους.

Ειδικότερα, μέσα από ένα σύνολο 30.000 επιχειρήσεων που εξετάστηκαν για το 2021, βραβεύθηκαν οι “True Leaders” Εταιρείες και οι Όμιλοι που ανταποκρίνονται ταυτόχρονα, στα εξής αντικειμενικά κριτήρια:
• Συμπεριλαμβάνονται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους για το 2021
• Συγκαταλέγονται στις 500 Εταιρείες ή 150 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2020 στο 2021
• Βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου τους με βάση τον Κύκλο Εργασιών
• Έχουν υψηλό ICAP CRIF Score

Η επίσημη τελετή πραγματοποιήθηκε, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομικών και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ). Την παρουσίαση έκανε η δημοσιογράφος, Κατερίνα Λάσπα, και συμμετείχαν 300 Ανώτατα Στελέχη της ελληνικής επιχειρηματικής αγοράς.

Τα βραβεία απένειμαν, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, η Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Μέλος του Δ.Σ. της ESMA, Βασιλική Λαζαράκου, ο Πρόεδρος Εκτελεστικής Επιτροπής και Εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας (ΣΕΒ), Ευθύμιος Βιδάλης, ο Πρόεδρος της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ), Βασίλης Ραμπάτ και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ομίλου ICAP CRIF, Νικήτας Κωνσταντέλλος.

Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου ΙCAP CRIF, στην εισαγωγική του Ομιλία, σημείωσε ότι «η ICAP CRIF θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό των επιχειρήσεων παρέχοντας καινοτόμες υπηρεσίες που τις βοηθούν στην καθημερινή λειτουργία τους και λαμβάνοντας συνεχώς πρωτοβουλίες μέσω των οποίων προβάλλει και επιβραβεύει την εξέλιξη και πρόοδο των εταιρειών, όπως τα Leading Editions και ο θεσμός TRUE LEADERS».

 

Διαβάστε το πλήρες Δελτίο Τύπου.Cookies Settings