Βραβεία & Διακρίσεις - ICAP CRIF
 

Βραβεία & Διακρίσεις

  • Έλαβε για το 2012 το βραβείο Ruban d’Honneur από τον Διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό European Business Awards και αναγνωρίστηκε ως 1 εκ των 10 κορυφαίων εταιρειών της Ευρώπης στην κατηγορία Business of the Year (με κύκλο εργασιών από 26 – 150 εκατ. ευρώ). Το 2017, αναδείχθηκε στον κατάλογο “Ones To Watch” ανάμεσα στις 13 κορυφαίες εταιρείες της Ελλάδας στην κατηγορία «Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις» (με έσοδα 25-75 εκατ. ευρώ), ενώ τη διετία 2015-16 αναγνωρίστηκε ως National Champion στην κατηγορία «Business of the Year». Την διετία 2013-14 διακρίθηκε ως National Champion στην κατηγορία “International Growth” από τον ίδιο φορέα.
  • Είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που έχει αναγνωριστεί ως Οργανισμός Αξιολόγησης Πιστοληπτικής Ικανότητας  (Credit Rating Agency – CRA) από την European Securities and Markets Authority – ESMA (2011). Επιπρόσθετα είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που έχει αναγνωριστεί από την Τράπεζα της Ελλάδος (2008) ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων (External Credit Assessment Institution, ECAI) στα πλαίσια εφαρμογής  των Οδηγιών της Βασιλείας ΙΙ και της Ε.Ε.
  • Διακρίθηκε για πέμπτη συνεχή φορά, ως ένα από τα κορυφαία Corporate SUPERBRANDS στην Ελλάδα (2020-21), αναδείχθηκε δε και πάλι πρώτη στην ευρύτερη Κατηγορία «Συμβουλευτικές Υπηρεσίες» για τέταρτη φορά.
  • Απέσπασε δυο βραβεία στα Impact BITE Awards 2021 της Boussias Communications. Το ασημένιο βραβείο για το findbiz.gr και το Bronze βραβείο για το Business Family Tree. Πρόκειται για την τρίτη φορά που βραβεύεται η ICAP, μετά  το 2019 όπου έλαβε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Λύσεις για Big Data & Business Analytics» για τις Υπηρεσίες Credit Ratings & Risk Analytics.
  • Τιμήθηκε το 2017 και το 2016 στα “Hellenic Responsible Business Awards” της Boussias Communications. Επίσης,  το 2016 βρέθηκε στα «Ελληνικά Βραβεία για το Περιβάλλον», στην κατηγορία «Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση» που διοργάνωσε ο ΠΑΣΕΠΠΕ.
  • Απέσπασε το 2016 το χρυσό βραβείο στα Business IT Excellence Awards της Boussias Communications, στην κατηγορία «Εξειδικευμένες Εφαρμογές σε επιχειρηματικούς κλάδους» με το προϊόν Credit.Eye.
  • Αδείχθηκε στο ετήσιο συνέδριο της Google το 2016, 1η στην Εξυπηρέτηση Πελατών ανάμεσα σε 110 Premier SMB Partners από 24 χώρες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής & Αφρικής (EMEA), σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης πορείας της, καθώς το 2014 κατέκτησε τη 2η θέση στο “Customer Satisfaction”.
  • Έλαβε το 2016, το bronze βραβείο στην κατηγορία «Top Services Export Company» και το silver βραβείο στην κατηγορία «Top Export Assistance Application / IT System» στα Greek Exports Awards σε συνέχεια της 2ης βράβευσής της στην κατηγορία «Παροχή Υπηρεσιών» το 2015.

Cookies Settings