Εργαλεία μάρκετινγκ & πωλήσεων - ICAP CRIF
 

Εργαλεία μάρκετινγκ & πωλήσεων

Τα εργαλεία Marketing & Sales έχουν αναπτυχθεί με γνώμονα όχι μόνο για την παροχή της απαραίτητης πληροφορίας, αλλά και για την αξιοποίησή της και την ανάλυσή της με σύγχρονες λειτουργικότητες, αναγκαία για περισσότερες ευκαιρίες πώλησης, για αποτελεσματικότερες πωλήσεις αλλά και σχεδιασμό αποδοτικών ενεργειών marketing.

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

findbiz – Εργαλείο Μάρκετινγκ & Πωλήσεων

Το findbiz, είναι ένα online εργαλείο Marketing & Sales που παρέχει την απαραίτητη πληροφόρηση και σύγχρονες λειτουργικότητες, για αποτελεσματικότερες πωλήσεις καθώς και σχεδιασμό αποδοτικών ενεργειών marketing.

Μέσω του findbiz, αποκτάτε πρόσβαση στη μεγαλύτερη βάση επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια με στοιχεία για περισσότερες από 1.500.000 επιχειρήσεις, οικονομικές πληροφορίες 3-ετίας και σημαντική κλαδική πληροφόρηση.

 

Περισσότερα

 

Ο μοναδικός στην Ελλάδα, αλγόριθμος βαθμολόγησης  «Lead score» σας δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε εσείς τις παραμέτρους και τις βαρύτητες που επιθυμείτε, σχηματίζοντας το ιδανικό προφίλ των δυνητικών πελατών σας και το findbiz βαθμολογεί σε καθημερινή βάση την κάθε εταιρεία (0-100) βάσει αυτών.

Με την χρήση πολλαπλών κριτηρίων και επιλογών δημιουργείτε ‘’έξυπνες’’ λίστες με δυνατότητα δυναμικής, καθημερινής ενημέρωσής τους.

Είτε αναζητάτε νέες ευκαιρίες, είτε διαχειρίζεστε υφιστάμενους λογαριασμούς, είτε αξιολογείτε νέες αγορές, το findbiz σας παρέχει εταιρική και κλαδική πληροφόρηση για την κάλυψη των αναγκών σας, με σημαντικότερη αυτή του εντοπισμού πραγματικών ευκαιριών πώλησης.

 

Το findbiz αποτελεί την ιδανική Β2Β πλατφόρμα για προμηθευτές που στοχεύουν να βρουν B2B πελάτες. Είναι το πιο αναγνωρισμένο επιχειρηματικό εργαλείο στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, παρέχοντας διαφορετικές δυνατότητες προβολής, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Δημιουργήστε ένα πλήρες εταιρικό προφίλ και εξασφαλίστε ότι το κοινό που  επισκέπτεται την σελίδα σας, βλέπει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για την εταιρεία και τα προϊόντα/υπηρεσίες σας.

Ενισχύστε την παρουσία σας μέσω προβολής διαφημιστικών banner στο findbiz, με δυνατότητα στοχευμένης εμφάνισης σε οθόνες όπου οι πελάτες ενδιαφέρονται να βρουν εταιρείες σαν τη δική σας.

 

Δείτε εδώ τα πακέτα προβολής.

Company Data

Η ICAP CRIF παρέχει εμπλουτισμένα και ακριβή στοιχεία εταιρειών για όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, από την κορυφαία στην κατηγορία της Βάση Δεδομένων B2B με 1.000.000 επιχειρήσεις.

 • Δημιουργία Εξατομικευμένου Καταλόγου Εταιρειών – Η ICAP CRIF ειδικεύεται στο αποδοτικό μάρκετινγκ χρησιμοποιώντας τη Βάση Δεδομένων ICAP CRIF για να προσφέρει επικαιροποιημένα στοιχεία εταιρειών με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

 

Περισσότερα

 • Εμπλουτίστε τη βάση δεδομένων σας – Η ICAP CRIF έχει συλλέξει εκτεταμένα στοιχεία από την ελληνική αγορά B2B. Αυτές οι πληροφορίες πάνε πέρα από απλά δημογραφικά χαρακτηριστικά και χρησιμοποιούνται κυρίως για να βοηθήσουν τους πελάτες μας να έχουν μια καλύτερη εικόνα της αγοράς τους και για να επικαιροποιήσουν ή να καθαρίσουν τις βάσεις πελατών τους.

Η ICAP CRIF βοηθά τους πελάτες της στη βέλτιστη χρήση των δεδομένων προκειμένου να αξιοποιούν και αυτοί με τη σειρά τους στο έπακρο τις σχέσεις με τους δικούς τους πελάτες και να διευρύνουν το χαρτοφυλάκιό τους. Επιπλέον, παρέχει καλύτερη πληροφόρηση για τους πελάτες και διασφαλίζει καλύτερη στόχευση υποψήφιων πελατών Β2Β.

 

Kompass Solutions

Η ICAP CRIF σε συνεργασία με την Kompass, σας δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε ένα από τα πιο ευρέως διαδεδομένα Marketing & Sales website που βασίζεται σε επιχειρηματική και marketing πληροφόρηση, το www.kompass.com 

 

EasyBusiness

Το Kompass Easy Business είναι ένα παγκόσμιο B2B marketplace, το οποίο  σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε νέους πελάτες/συνεργάτες στο εξωτερικό και σας παρέχει:

– Άμεση & έγκυρη επιχειρηματική ενημέρωση μέσα από αναλυτικά προφίλ για πάνω από 53 εκατομμύρια εταιρείες.

 

Περισσότερα

 

–  Στόχευση σε συγκεκριμένες περιοχές, κλάδους, υπηρεσίες ή προϊόντα

–  Δημιουργία λίστας επιχειρήσεων με δυνατότητα μαζικής εξαγωγής με:

 • 500 κατηγορίες προϊόντων και
 • 66 εξειδικευμένα κριτήρια αναζήτησης

–  Πρόσβαση σε:

 • εκατομμύρια e-mail στελεχών και
 • τηλεφωνικούς αριθμούς εταιρειών διεθνώς

 

 

Booster

 

Ξεχωρίστε από το πλήθος, αυξάνοντας τα αποτελέσματα αναζήτησης με τη μοναδική λύση SEO για εταιρείες B2B που προσφέρει η Kompass.

Με το Booster μπορείτε να αυξήσετε τη μακροπρόθεσμη αναγνωρισιμότητα της εταιρείας σας στο διαδίκτυο και να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας με υψηλής ποιότητας online παρουσία στο Global B2B Portal μας (17 εκατομμύρια θεάσεις ανά μήνα από ολόκληρο τον κόσμο) και στις μηχανές αναζήτησης, για την προσέλκυση B2B πελατών: προσθέστε τα προϊόντα σας, ανεβάστε νέα, βίντεο και εταιρικούς καταλόγους της εταιρείας σας.

Με το Booster μπορείτε επίσης να βελτιώσετε την εικόνα αξιοπιστίας της εταιρείας σας. Αυτή η επιπλέον επιβεβαίωση της αξιοπιστίας ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας στις εισαγωγικές και εξαγωγικές εταιρείες.

D&B Solutions

D&B Hoovers

 

Το D&B Hoovers εντοπίζει επιχειρηματικές ευκαιρίες ανά τον κόσμο και παρέχει πληροφορίες για τον ανταγωνισμό, με στόχο τις πιο αποδοτικές πωλήσεις.

Πρόκειται για ένα online Marketing & Sales εργαλείο από το οποίο μπορείτε να αντλείτε εκτενείς επεξεργασμένες πληροφορίες για εταιρείες, κλάδους και αγορές, οι οποίες θα σας βοηθήσουν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας. Με το D&B Hoovers βρίσκετε και επικοινωνείτε εύκολα με νέους πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο, εξάγετε company data και προετοιμάζεστε κατάλληλα για την επικοινωνία με νέους πιθανούς πελάτες. Επίσης, έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για να παρακολουθείτε και να αξιολογείτε τον ανταγωνισμό και τον κλάδο που σας ενδιαφέρει.

 

 

Το D&B Hoovers σάς παρέχει πρόσβαση σε:

 • Στοιχεία για πάνω από 100 εκατομμύρια εταιρείες
 • Πληροφορίες για περισσότερους από 1.000 κλάδους
 • Περισσότερες από 80 εκατομμύρια επαφές

 

www.hoovers.com

D&B DUNS Registered Solutions

 

Ευκαιρίες συνεργασίας υπάρχουν παντού στο διαδίκτυο.

Με το πρόγραμμα D&B DUNS Registered Solutions μπορείτε να βελτιώσετε την εμπιστοσύνη του κοινού προς την εταιρεία σας, εδραιώνοντας την αξιοπιστία σας. Χάρη σε αυτήν την online παρουσία μέσω του προγράμματος DUNS Registered Solutions, μπορείτε να στοχεύσετε μακρύτερα, να προσεγγίσετε νέες αγορές και να αξιοποιήσετε επιχειρηματικές ευκαιρίες τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Το D&B D-U-N-S Registered είναι ένα ηλεκτρονικό σήμα που εμφανίζεται στον ιστότοπό σας ως λογότυπο. Κάνοντας κλικ στο λογότυπο D&B D-U-N-S Registered, προβάλλονται πληροφορίες για την εταιρεία σας οι οποίες έχουν επαληθευθεί και επιβεβαιωθεί από την D&B και την ICAP CRIF.

 

Επιπλέον, παρέχεται εξατομικευμένη ηλεκτρονική υπογραφή, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπογραφή σε email αλλά και σε κάθε εταιρική επικοινωνία και ενέργεια marketing. Κάνοντας κλικ στο Ηλεκτρονικό Πιστοποιητικό, προβάλλονται τα στοιχεία της εταιρείας σας.

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

  Υπηρεσίες για τις οποίες ενδιαφέρεστε: findbizCompany DataKompass SolutionsD&B Solutions

  * Τα στοιχεία σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την επικοινωνία μας.

  Cookies Settings