Επέτειος Oμίλου 60 ετών - ICAP CRIF
 

Επέτειος Oμίλου 60 ετών

Γιορτάζοντας 60 χρόνια συμβολής στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων!

ICAP 1.0: ICAP HELLAS LTD (1964-2006)

Η 1η εποχή, όταν τέθηκαν τα θεμέλια για την επιτυχία της εταιρείας μας. Όλα ξεκίνησαν το 1964, όταν μια φιλόδοξη ομάδα νέων Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών ίδρυσε την ICAP HELLAS Ε.Π.Ε. και εξέδωσε τον πρώτο Ελληνικό Οικονομικό Οδηγό.

 

Σημείο καμπής αποτέλεσε και η δημιουργία του Τομέα Επιχειρηματικής Πληροφόρησης, καθώς αναπτύξαμε τη μεγαλύτερη τράπεζα επιχειρηματικών δεδομένων στην Ελλάδα.

 

Με σταθερά βήματα και υιοθετώντας ως βασικές αξίες την Ποιότητα και την Καινοτομία, καθιερωθήκαμε ως Ηγέτες στην αγορά της Επιχειρηματικής Πληροφόρησης.

 

ICAP Group of Companies 2.0: (2007 – 2021)

Η ICAP 2.0 υπήρξε μια εποχή σημαντικών επιτευγμάτων και ανάπτυξης, θέτοντας τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία στο μέλλον.
Το 2007, το SEEF Fund of Global Finance απέκτησε την πλειοψηφία των μετοχών της ICAP, ανοίγοντας νέους ορίζοντες ανάπτυξης και διεύρυνσης. Επεκτείναμε τις δραστηριότητές μας στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Κύπρο και πετύχαμε να εκπροσωπούμε αποκλειστικά τη Dun & Bradstreet στις τέσσερις χώρες ευθύνης μας.

 

Ενισχύοντας την εμπιστοσύνη των πελατών μας, με υπερηφάνεια:

    • Πιστοποιηθήκαμε ως Οργανισμός Αξιολόγησης Πιστοληπτικής Ικανότητας (Credit Rating Agency – CRA) από την European Securities and Markets Authority – ESMA.
    • Αναγνωριστήκαμε ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικής Αξιολόγησης (ΕΟΠΑ) από την Τράπεζα της Ελλάδος.

 

Τα βασικά ορόσημα της εποχής ICAP Group of Companies 2.0 περιλαμβάνουν:

  • Έκδοση των Leading Editions.
  • Διαμόρφωση στρατηγικής συνεργασίας με την Google για την ενίσχυση της ψηφιακής μας παρουσίας.
  • Εισαγωγή των επιχειρηματικών βραβείων True Leaders στην Ελλάδα, στη Βουλγαρία και στη Ρουμανία,
  • Εξαγορά και απορρόφηση της IBHS μας επέτρεψε να ενισχύσουμε περαιτέρω την παρουσία μας και να διευρύνουμε το φάσμα των υπηρεσιών μας.
  • Ιδρυση του Risk Training Institute, το οποίο προσφέρει εξειδικευμένη επαγγελματική κατάρτιση στον τομέα της διαχείρισης κινδύνων και πιστώσεων.

 

Εποχή ICAP CRIF 3.0: (2022-…)

Η τρίτη εποχή της εταιρείας μας, σηματοδοτείται από την επιτυχημένη εξαγορά της ICAP S.A. και των θυγατρικών της από τη γνωστή ιταλική εταιρεία CRIF. Στη συνέχεια, η νέα μας ταυτότητα αναμορφώνεται σε ICAP CRIF Group of Companies Ένα απίστευτο ταξίδι ανάπτυξης και καινοτομίας έχει ξεκινήσει, φέρνοντας τις παγκόσμιες λύσεις της CRIF στις τέσσερις χώρες όπου δραστηριοποιούμαστε.

 

Με προηγμένες πλατφόρμες, προηγμένες υπηρεσίες Analytics και μια ολοκληρωμένη σουίτα υπηρεσιών ESG, θέτουμε νέα πρότυπα στην αγορά.

 

Είμαστε επίσης υπερήφανοι που προσφέρουμε μια νέα γενιά Ratings, η οποία αντανακλά τη δέσμευσή μας στην Αριστεία και την Καινοτομία.

 

Η CRIF, ως παγκόσμιος ηγέτης στα Συστήματα Credit and Business Information, Analytics, Outsourcing και Υπηρεσίες Processing, καθώς και σε προηγμένες Ψηφιακές Λύσεις για Credit και Open Banking συνεχίζει να συνδυάζει την ευφυΐα του ανθρώπινου δυναμικού της, τις προηγμένες τεχνολογίες και τις ψηφιακές καινοτομίες για να παρέχει λύσεις υψηλής αξίας στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο.

 

Together to the next level.

 

Cookies Settings